Ajelimme tiistaina heti aamusta piristämään Matin aamua eläinlääkärin vastaanotolle. Koko sakki siis autoon ja Diva ja Karo myös mukaan. Pennut ehtivät sopivasti ruokailla automatkalla ja riekkua sen verran että pöydällä olivat sitten puoliunessa ja varsin yhteistyöhaluisia. Mattia on kuitenkin aika vaikea hämätä, hänellähän on suursnautseri, joten esitys rauhallisista ja "vaarattomista" pennuista ei uponnut..tälläkään kertaa!

 

Mukava tunne oli kun kaikki pennut saivat ns. puhtaat paperit. 7 veljeksellä on kaikilla kivekset jo laskeutunut eikä muutakaan huomautettavaa löytynyt. Samalla saimme käyntiin myös rekisteröinnin, joten nyt pidetään peukkuja että Kennelliitosta löytyy nopeaa toimintaa.

 

Pennut ovat taas kasvaneet ja kehittyneet huimasti. Pian alkaa ollakkin se aika kun ensimmäiset lentävät pesästä. Ensi viikon aikana onkin jo muutama lähdössä maailmaa valloittamaan, joten henkisesti alan taas valmistautua potemaan luopumisen tuskaa.. Mukavahan se toisaalta on kun tietää että pennut menevät upeisiin perheisiin, jossa ollaan valmiita pentuihin sitoutumaan ja panostamaan. Silti se aina tuntuu kuin pieni pala minua vietäisiin mukana, mutta ehkä on hyväkin että se tuntuu "pahalta". Jokainen pentu kuitenkin on opettanut minulle paljon ja antanut niin hurjasti hyviä hetkiä että olisi itsekästä jos minä olisin ainut joka näistä saisi nauttia.

 

Pennuissa on hurjasti jo energiaa ja pattereiden pikalataus tuntuu toimivan. Ne ulkoilevat mielellään ja rymyävät porukalla koko ajan. Aikuiset ovat välillä helisemässä sakin kanssa kun iltavilli valtaa kaikkien mielen yhtäaikaa. Mainiota sakkia..