Pennut ovat nyt 3 vuorokautta vanhoja ja pentulaatikossa kaikki hyvin! Kaikkien pentujen painot ovat nousseet jo reippaasti, joten maitoa piisaa eikä laatikosta kuulu kuin satunnaisia kiljahduksia ja tyytyväistä tuhinaa. Diva hoitaa jälkikasvuaan tosi hienosti, sen tekemisiin ei ole tarvinut puuttua tälläkään kertaa. Ruokahalu äitikoiralla on kohdillaan ja palvelu pelaa "aamiainen sänkyyn" periaatteella. Diva ei nouse laatikosta kuin pienen houkuttelun jälkeen pikaisesti pissalle ja sen jälkeen se kiiruhtaa katraansa luo. Tässä vaiheessa panostammekin äitikoiraan, jotta se selviää urakastaan kunnialla.

 

Pentujen nimiteemaa olemme miettineet jo etukäteen ja jonkin verran päätöksiäkin on tehty. Koko pentue tulee kantamaan nimissään DARK- etuosan, kunnianosoituksena eräälle upealle belgianpaimenkoiralle! Agilitykouluttajamme Liisa antoi luvan nimetä pentuetta edesmenneen kisakoiransa, GREAT KIRI OF DARK BRIGHTNES mukaan, sillä Kiri oli jotain upeaa ja sanoinkuvailematonta monellakin saralla. Olin etuoikeutettu saadessani tuntea ja nähdä kyseisen koiran työskentelyä, mutta valitettavasti liian nuorena lähti Kiri vihreämmille kisakentille. Näidenkin pentujen taustoilla on upeita harrastuskoiria, joten ne vähintäänkin ansaitsevat nimet, jotka kantavat tarinaa mukanaan ja tekevät kunniaa Kirille. Kiitos Liisa tästä mahdollisuudesta!

 

Divan aikaisemmasta pentueesta on kaksi pentua palkittu Suomen Snautserikerhon vuoden koirakisassa! FF Bob the Builder "Ransu" voitti vuoden näyttelykoiratulokas kisan ja sisko FF Betty Boop "Hilima" kiilasi 3 sijalle! Upeaa työtä Eija ja Maarit ja lämmin kiitos kasvattajan puolesta! Molemmat koirat todella ansaitsevat kyllä palkintonsa, upeita koiria kaikenkaikkiaan ja rakkaita perheenjäseniä! Saapa nähdä mitä näyttelyuraansa aloitteleva Romi, FF Bart Simpson saa aikaseksi tänä vuonna.. Hanna ja Romi ovat hiljaisuudessa myös agilityä treenanneet, joten tältä parilta voi odottaa melkein mitä tahansa..