Kyllä vain, kuten oireet viittasivatkin, Diva on onnellisesti kantavana! Luottolääkärimme ultrasi Divan aamulla ja ruutuun laskettiin 5 pentua! Se on määränä juuri sopiva nartulle, joten olemme erittäin onnellisia näistä!


Astutuksethan suoritimme Keskipohojanmaalla tammikuun lopulla ja pentueen odotettu syntymäaika on n. 27.3. Uroksena käytimme upeaa Doctor's Order Mad Max:ia, kotoisammin Masaa. Masa on todella silmiähivelevä uros, jossa on paljon potentiaalia myös harrastuskoiraksi. Se on luonteeltaan avoin ja rehti, sopivasti rämäpää Divan sulhaseksi! Astumiset hoituivat, kuten kuuluukin, ilman mitään taikatemppuja tai kummallisuuksia. Luonto hoiti tehtävänsä ja uroksen vietti on mitä kuuluukin olla.


Diva on voinut hienosti ja tiineyttä epäilinkin kun se jätti muutamana aamuna aamuruoan syömättä. Se ei suinkaan ole Divalle ominaista käytöstä, sillä tyttö on kyllä perso kuin porsas ja aina nälkäinen. Koulutuksessa juurikin namipalkkaus on ollut tie Divan sydämeen, ja juusto-siinä on sitä jotain! Jääkaapista saa kyllä rauhassa kaivella kaikkea muuta, mutta odotappas jos juustoon kosket...Diva istuu salamana vieressä!


Divan edelliset pennut täyttävät huhtikuussa jo 2 vuotta! Uskomatonta miten aika on kulunut ihan siivillä! B-pentue on ylittänyt kaikkien odotukset monellakin saralla, ja mikä tärkeintä, omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa! Varsin monipuolista sakkia on myös nämä pennut, useampi näyttelyissä palkittu ja myös harrastuskoirana toimiva. Upeita perheenjäseniä kaikki, ja loistavissa perheissä-siitä kiitos kaikille omistajille!