Niin se aika kuluu siivillä ja Diva alkaa pikkuhiljaa pyöristyä. Muutaman päivän mittainen ruokahaluttomuus on nyt menneen talven lumia ja ruoka maistuukin aivan loistavasti tytölle. Ruokinnassa aletaankin kohtapuolin tehdä pieniä muutoksia, jotta se vastaa nartun ja pentujen tarvetta paremmin. Tässä ei onneksi ole odotettavissa suuria kummallisuuksia, Diva on varsin tyytyväinen kunhan kuppiin tipahtaa jotain säännöllisesti-muusta ei ole väliä.

 

Diva on ollut edelleen oma itsensä, hyväntuulinen ja pirteä. Lenkillä se kulkee edelleen ihan normaalisti mutta vetovaljaita sille ei enää pujoteta päälle tälle talvelle. Se saa olla ja nauttia olostaan ja lämmittävästä kevätauringosta muiden joukossa niin kauan kun jaksaa kulkea. Onhan liikunta ja mielen virkeänä pysyminen avainasemassa tulevaisuutta ajatellen..

 

Jahka kameran saan viritettyä, pyrin kunnostautumaan myös kuvaamisen saralla. Toivottavasti onnistun alkeellisilla atk-taidoillani muutaman kuvan tännekkin ujuttamaan..mutta malttia-tietotekniikka ei ole minua varten! :)